Behandelingen

Let op: van 30 juli t/m 17 augustus 2021 is Medycos gesloten i.v.m. vakantie

Cosmetische voetverzorging en medisch pedicure

Bij voetklachten en ter preventie, is het raadzaam om met regelmaat een pedicure te bezoeken. Tot de taken van een pedicure behoren: een anamnese inclusief blauwdrukken (“leesbare” voetafdrukken), voetenonderzoek, schoenadvies, reductie en preventie van diverse voetproblematiek. Vaak onderschat men de noodzaak van goede voetzorg en bezoekt men pas een pedicure wanneer er reeds voetklachten aanwezig zijn. Gelukkig kan een pedicure in veel situaties direct verlichting bieden. Eelt, kloven, likdoorns, wratten, ingroeiende nagels, schimmelinfecties van de huid en nagels kunnen worden behandeld.

Een medisch pedicure heeft een bredere educatieve diepgang genoten en kan zodoende personen met bijvoorbeeld diabetische-, reumatische-, oncologische, aandoeningen en/of overige ‘overige risicovoeten’ behulpzaam zijn. Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor specialistische technieken zoals nagelreparatie, nagelregulatie en het plaatsen van nagelbeugels. Bovendien zijn er diverse opties zoals ‘drukvrij leggen’ van diverse locaties en persoonlijk aangemeten ortheses mogelijk, welke beiden voor veel verlichting worden ervaren.

Er is een scala aan pedicurebehandelingen mogelijk zoals bijvoorbeeld een basisbehandeling, spawellnessbehandeling (met o.a. voetenbad, scrub, pakking en massage) en korte deelbehandeling. Onder het kopje behandelingen/tarieven kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Gezichtsbehandelingen

Medycos biedt diverse beautybehandelingen voor het gelaat. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk die gecombineerd kunnen worden met optioneel bij te boeken behandelingen. Deze zijn ook als losse deelbehandelingen te boeken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld harsen, epileren, verven wimpers en/of wenkbrauwen, of een ontspannende gezichtsmassage.

Medycos maakt gebruik  van de pure, natuurlijke, zuivere en biologische huidverzorgingsproducten van NAOBAY. 

De verzorgingsproducten van NAOBAY zijn:
-natuurlijk en organisch
-vrij van toxische stoffen
-proefdiervrij
-vegan
-biologisch afbreekbaar en gerecyclede verpakkingen
-Ecocert cosmetic en Ecocert natural gecertificeerd
-vrij van chemische geur en kleurstoffen 
-Mild en heerlijk van textuur en geur

….een ware weldaad voor lichaam en geest!!

Medycos.com - Praktijksalon

Nieuw bij Medycos

wimperextensions en lashlift

Een natuurlijke look van de wimpers met volume, lengte en intense kleur!!
www.medycos.com wimperextensions one by one en everlash wimperstukjes Hellevoetsluis
woman depilating legs by waxing

Lichaamsbehandelingen

Een echte spa wellness rugbehandeling met o.a. een scrub en massage. Of harsen van bijvoorbeeld (onder)benen en/of armen, oksels en/of bikinilijn. Een puur ontspannende lichaamsmassage met geuren van pure weldaad……ook hierin kan Medycos faciliteren!

Onder het kopje tarieven kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Manicurebehandelingen

Soak-off gellak

Glanzend verzorgde nagels met een hippe en vrouwelijk verzorgde uitstraling die minimaal 2 tot 3 weken prachtig blijft terwijl u gewoon uw dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren. Wie wil dat nou niet?

Ook wanneer de voeten weer bloot gaan kunnen de teennagels in de vrolijke kleuren met SOAK-OFF gellak gelakt worden. In combinatie met een pedicure-/manicurebehandeling zijn uw handen en/of voeten weer volledig verzorgd en representatief. Bovendien zijn er een oneindig scala aan designs met nailart mogelijk. Houd u meer van een natuurlijke look? Dan kunt u ook kiezen voor de French manicure/pedicure. 

Nagel- verlenging/reparatie en schimmelnagels:

Tevens is er de mogelijkheid om een nagel te laten repareren en/of verlengen zodat alle nagels dezelfde vorm en lengte hebben. Vraag gerust naar de mogelijkheden of voor meer informatie.

Soak-off gellak is zeer goed voor het gebruik op de natuurlijke nagel, is gemakkelijk te verwijderen zonder de natuurlijke nagel te beschadigen en kan zelfs in combinatie met nagelreparatie gebruikt worden op schimmelnagels tezamen met een anti-schimmelmiddel, zodat u de behandeling ook in de zomer kunt voortzetten en geen gêne hoeft te ervaren van een nare schimmelnagel.

Of wat dacht u van een lekkere scrubbehandeling voor uw handen, daarna een vertroetelende massage met zintuigprikkelende geur waarna een verzorgende nagelolie en hydraterende handcrème? Boek nu deze handverzorging  tezamen met gellak bij Medycos voor ultiem representatieve en verzorgde handen!

Medycos.com - Manicure gellak lace